Meedoenregeling

Volwassenen en thuiswonende minderjarige kinderen vanaf 4 jaar kunnen op Meedoen in Overbetuwe producten uitkiezen in de webwinkel. U vindt hier lidmaatschappen, uitstapjes en leuke activiteiten. Het aanbod is samengesteld door lokale verenigingen, stichtingen en winkels. Hierdoor is het aanbod heel ruim en is er altijd iets in de buurt te doen.

Punten

Meedoen in Overbetuwe werkt met punten. Iedere volwassene krijgt 450 punten. Ieder thuiswonend minderjarig kind vanaf 4 jaar krijgt 600 punten. Deze punten kunt u tot en met 15 december 2024 besteden. U kunt de punten in gedeelten besteden, of in één keer opmaken. Dat mag u zelf weten.

Dankzij de Meedoenregeling kan mijn jongste dochter helemaal haar boosheid (over mama’s gezondheid en inkomen) kwijt in het Kickboxen! Het is gewoon een heerlijke sport waar wij beiden heel veel plezier aan beleven en zijn ‘Meedoen in Overbetuwe’ dus erg dankbaar. En mijn oudste dochter heeft pas nog leuk schoenen en kleren uit kunnen zoeken dankzij ‘Meedoen’. Ook dat geeft ons veel plezier en zijn we dankbaar voor! 

Marieke van Noordenburg

inwoner