Mijn kind heeft huiswerkbegeleiding nodig. Kan dat ook met punten betaald worden?

Kinderen van 12 tot en met 17 jaar kunnen in aanmerking komen voor huiswerkbegeleiding door Lyceo. Dit betreft een aparte regeling. Hiervoor hoeft u geen punten in te leveren of eigen bijdrage te betalen. U vindt het product ‘Huiswerkbegeleiding’ in de webwinkel.

Onder huiswerkbegeleiding krijg je niet alleen de ruimte om huiswerk te maken en hier direct vragen over te stellen, maar krijg je ook begeleiding in het aanleren van studievaardigheden. Daardoor leer je beter plannen en leren. Veel huiswerk is op school af, waardoor je thuis minder hoeft te doen. De begeleiders staan voor je klaar om je huiswerk na te kijken en je leerwerk te overhoren. Onder huiswerkbegeleiding staan rust, persoonlijke aandacht en structuur centraal. Samen streven wij naar zelfstandigheid, betere cijfers en het vergroten van het zelfvertrouwen. We zoeken samen naar het beste plan voor jou.

Na het aanvragen neemt Lyceo contact met je op. Hiervoor geef je je naam en telefoonnummer op bij het plaatsen van de aanvraag.